Uw bril op maat

Walter de Haas stelt: “Wij willen voor iedereen de mooiste bril maken met de beste glazen voor de scherpste prijs!”

In enkelvoudige glazen is de glaskeuze voor de consument bij ons zeer transparant. Ieder glas (vanaf € 49 per glas) wordt standaard geleverd met een harde laag, superontspiegeling en speciale clean coating om de glazen makkelijker schoon te maken. Het enige waarvoor mensen bijbetalen is het dunner maken van de glazen. Dit wordt veelal bepaald door de hoogte van de sterkte en de keuze van het montuur. Ook hebben wij veel enkelvoudige glazen op voorraad zodat we in de veel gevallen uw bril dezelfde dag nog klaar kunnen hebben.

Bij multifocale glazen is het voor de consument een stuk lastiger om een keuze te maken. Dit komt doordat multifocale glazen al zo’n 55 jaar bestaan. In de loop der tijd is er veel veranderd aan het ontwerp van zo’n glas. Het ontwerp van het glas bepaald hoe makkelijk iemand went en hoe breed het afstand- en leesgedeelte is. Op de huidige markt zijn er veel verschillende multifocale glazen verkrijgbaar welke allemaal een ander ontwerp hebben. Types met een ontwerp gebruikelijk 20 jaar geleden tot de allernieuwste varianten. Daardoor is er ook zoveel prijsverschil. Variërend van € 80 tot € 550 per glas.

Om u te helpen met uw keuze hebben wij een voorselectie gemaakt van drie multifocale glazen waarvan wij weten dat deze in iedere prijscategorie het beste is wat er voor uw ogen te krijgen is. Variërend van “Basic” (vanaf €169.50 p/g) en “Standard” (vanaf €249.50 p/g) tot “Custom” (vanaf €349.50 p/g). Met ons “Custom” glas bieden wij voor iedereen het meest optimale zicht, niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemer en ’s nachts. Tevens zijn onze “Standard” en “Custom” glazen voorzien van de allernieuwste X-tra Clean coating. Een extreem gladde coating die veelvuldig poetsen overbodig maakt.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29 reviews