Multifocaal

Bij multifocale glazen is het voor de consument een stuk lastiger om een keuze te maken. Dit komt doordat multifocale glazen al ruim 60 jaar bestaan en er nog veel oude type glazen worden aangeboden.

De afgelopen jaren hebben multifocale glazen een enorme ontwikkeling doorgemaakt en daarom werken wij uitsluitend met de betere Rodenstock producten. Het ontwerp van het glas bepaalt mede hoe makkelijk iemand went en hoe breed de kijkgebieden zijn. Op de huidige markt zijn er veel verschillende multifocale glazen verkrijgbaar welke allemaal een ander ontwerp hebben. Daardoor is er ook zo enorm veel prijsverschil. Variërend van minder dan €100,- per paar tot wel €1400,- per paar.

Om u te helpen met uw keuze hebben wij een selectie gemaakt uit het Rodenstock glasprogramma om u het beste aan te bieden in iedere prijscategorie. Variërend van “Standard” (€398,- per paar) en “Advanced” (€698,- per paar) tot “Personal” (€998,- per paar). Met ons “Personal” glas bieden wij voor iedereen het meest optimale zicht, dankzij onze DNEye scanner. Hierbij meten wij de ogen op honderdste nauwkeurig en helpen wij mensen niet alleen overdag aan beter zicht, maar ook tijdens de schemer en ’s nachts. Tevens zijn onze “Advanced” en “Personal” glazen voorzien van de allernieuwste X-tra Clean coating: een extreem gladde coating die poetsen veel gemakkelijker maakt.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29 reviews