Rodenstock

Bekijk de wereld op z'n scherpst én mooist

Biometric Intelligent Glasses van Rodenstock

Heeft u al eens gehoord van B.I.G. Vision™ van Rodenstock? Deze revolutionaire uitvinding zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van brillenglazen, waardoor u mag profiteren van de scherpste kijkoplossing ooit gemaakt. Het Duitse merk is hiermee de eerste glasleverancier die rekening houdt met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen. De Biometric Intelligent Glasses, aangemeten met behulp van de DNEye scanner van Rodenstock. Onze opticien vertelt u er graag meer over onder het genot van een kopje koffie of thee.

Oogmeting 3.0

Een passende bril ínclusief de juiste glazen op maat begint bij een vakkundige en professionele oogmeting. Met de verschillende Rodenstock apparaten ligt perfectie binnen handbereik. Als je vroeger naar de opticien ging kreeg je een vrij eenvoudige oogmeting. Je had een min- of plusafwijking en dat was het wel zo’n beetje. Later kwam daar de cilinder bij, de opticien kon vanaf dat moment ook de bolling van het oog meenemen in zijn berekening. Een grote stap voorwaarts voor die tijd. Dankzij de Rodenstock DNEye scanner bereiken we nu de volgende stap, een oogmeting 3.0.

Met de DNEye scanner verrichten wij een hypernauwkeurige oogmeting, hierbij kunnen wij de ogen tot 25x nauwkeuriger meten dan alle andere meetapparatuur. We verrichten namelijk niet één oogmeting maar we scannen het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij we 1500 metingen uitvoeren. Zo ontvangen wij als het ware een digitale vingerafdruk van uw ogen.

Veel mensen kunnen in schemer of donker minder goed zien. ’s Avonds, bijvoorbeeld in de auto, kun je daar veel last van hebben. Met de DNEye scanner worden verschillende lichtomstandigheden nagebootst en wordt vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes gemeten. Met deze extra meetgegevens kunnen we u de meest optimale kijkoplossing bieden.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29 reviews