Kids

Kinderbrillen

Voordelige brillen voor kids

Kinderen groeien, een ongelukje zit in een klein hoekje en met enige regelmaat moet de sterkte weleens veranderd worden. Met ons Kinderbrillen Voordeel Plan heeft u altijd 50% korting bij aanschaf van een nieuwe bril, dit geldt ook voor nieuwe glazen of onderdelen die vervangen moeten worden.

Wat is het Kinderbrillen Voordeel Plan (KBVP)?

Met ons Kinderbrillen Voordeel Plan koopt u altijd een bril voor de helft van de prijs. Een ideaal plan voor degenen die snel van brilsterkte veranderen, graag meerdere brillen dragen en uiteraard ook voor de wat minder voorzichtige brildragers.

De leeftijdsgrens voor het instappen is 16 jaar, maar eenmaal ingestapt blijft deelname mogelijk tot en met 18 jaar. Eenmaal 19 geworden, wordt het Kinderbrillen Voordeel Plan automatisch gestopt. U heeft altijd de mogelijkheid om over te stappen naar ons Brillen Spaar Systeem.

Het Kinderbrillen Voordeel Plan (KBVP) biedt u de volgende voordelen:

  • Op ieder montuur ontvangt u altijd 50% korting.
  • Standaard brillenglazen kosten €15,- per stuk (normaal €59,-), dit is inclusief superontspiegeling, hardingslaag en cleancoating.
  • Op alle overige brillenglazen krijgt u binnen het plan altijd 50% korting.

Kids Totaal Plan (KTP)

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat iedereen (maar vooral kinderen) een bril naast hun contactlenzen dragen hebben we ook een combinatie plan: het Kids Totaal Plan. Hierin heeft u niet alleen de voordelen van het KBVP maar ook de voordelen van het Contactlens Plan.

Voor meer informatie over deze plannen verwijzen wij u naar het kopje Abonnementen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 29 reviews