De Haas optiek Contactlenzen

LENZEN


Bij de Haas Optiek weten we dat contactlenzen maatwerk zijn en geen “toonbank artikel”. Daarom mag en kunt u van ons meer verwachten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke soorten contactlenzen. Van Nachtlenzen, vormstabiele (harde) lenzen tot de laatste nieuwe zachte (Silicone Hydrogel) lenzen. Ook contactlenzen met cylinder en leesgedeelte behoren tot de mogelijkheden.

De beste apparatuur

Voor het meten van uw ogen en het aanpassen van contactlenzen maken we gebruik van de modernste apparatuur. Zo kunnen we naast een goede oogmeting, door middel van een corneatopograaf, ook de voorzijde van uw oog in kaart brengen. Op die manier kunnen we dan contactlenzen zoeken die zo exact mogelijk op uw ogen past.

Daarnaast kunnen we ook foto’s maken van de achterzijde van uw oog, het netvlies. Door gebruik te maken van een zogenaamde funduscamera kunnen we onder andere netvlies problemen aan het oog constateren.

Service

Ook als u de juiste lens heeft gevonden bieden wij u de beste service. U moet hierbij denken aan:

  • Gratis halfjaarlijkse controle van de ogen en lenzen,
  • Gratis vervanging van de lens bij tussentijdse breuk binnen uw systeem,
  • Gratis testen van nieuwe lensmaterialen.

Voor meer informatie over onze contactlenzen (of als u een keer een nieuw type lens wilt testen) kunt u hiernaast een aantal documenten downloaden welke verder ingaan op onze lenzen en de daarbij behorende systemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Top