De Haas optiek Brillenglazen

 

BRILLENGLAZEN


“Onze nuchtere kijk op brillenglazen”

Walter de Haas stelt: “Wij willen voor iedereen de mooiste bril maken met de beste glazen voor de scherpste prijs!”

In enkelvoudige glazen is de glaskeuze voor de consument bij ons zeer transparant. Ieder glas (vanaf € 49 per glas) wordt standaard geleverd met een harde laag, superontspiegeling en speciale clean coating om de glazen makkelijker schoon te maken. Het enige waarvoor mensen bijbetalen is het dunner maken van de glazen. Dit wordt veelal bepaald door de hoogte van de sterkte en de keuze van het montuur. Ook hebben wij veel enkelvoudige glazen op voorraad zodat we in de veel gevallen uw bril dezelfde dag nog klaar kunnen hebben.

Bij multifocale glazen is het voor de consument een stuk lastiger om een keuze te maken. Dit komt doordat multifocale glazen al zo’n 55 jaar bestaan. In de loop der tijd is er veel veranderd aan het ontwerp van zo’n glas. Het ontwerp van het glas bepaald hoe makkelijk iemand went en hoe breed het afstand- en leesgedeelte is. Op de huidige markt zijn er veel verschillende multifocale glazen verkrijgbaar welke allemaal een ander ontwerp hebben. Types met een ontwerp gebruikelijk 20 jaar geleden tot de allernieuwste varianten. Daardoor is er ook zoveel prijsverschil. Variërend van € 80 tot € 550 per glas.
    
Om u te helpen met uw keuze hebben wij een voorselectie gemaakt van 3 multifocale glazen waarvan wij weten dat deze in ieders prijscategorie het beste is wat er voor uw ogen te krijgen is. Variërend van “Basic” (vanaf €169,50 p/g), “Standard” (vanaf €229,50 p/g) tot “Premium” (vanaf €289,50 p/g). Al deze glazen worden inclusief alle coatings geleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Top