De keuze van levende legendes:

de Ray-Ban Legends-collectie

02-03-2015 Voor de nieuwe Ray-Ban Legends-collectie zijn vier legendarische Ray-Ban modellen opnieuw uitgebracht… in topmaterialen én in drie vintage glaskleuren! Niet alleen de ‘eeuwige’ Aviator, maar ook 3 hippe kleinere en rondere vatiaties op de Aviator en de Wayfarer, met de klinkende namen Laramie, Round en Meteor. Levende legendes zoals rockgitarist Slash zijn er al mee gespot!

Spring is in the air!

Ray-Ban

02-03-2015 …en als er één bril letterlijk gemaakt is voor zonovergoten luchten, dan is het de wel de natuurlijk wel de pilotenbril. Ja, nog steeds, hij blijft ook dit jaar weer mateloos populair! Toch is er dit jaar ook rondom dit model genoeg nieuws onder de zon. We zien steeds meer varianten met kunststof en meer kleuren. Náást de ‘oerversie’ van Ray-Ban welteverstaan, want ook die blijft in trek!

Combineren

kun je leren…

02-03-2015 De nieuwste trend in monturenland heet ‘Mix & Match’. Binnen deze trend worden in één montuur verschillende contrasterende materialen, stijlen of kleuren met elkaar gecombineerd. Dit levert natuurlijk een heel uitgesproken montuur op, waarbij het ook nog een uitdaging is om het extra stijlvol te combineren met je kleding… Wie durft?