Rodenstock actie

Maak kennis met het meest innovatieve oogonderzoek van dit moment. Stap binnen bij De Haas Optiek tijdens de DNEye dagen op 6, 7 of 8 december. Wegens grote belangstelling zijn we op alle dagen volgeboekt. Wilt u op de reservelijst voor een afspraak? Neem dan even telefonisch contact met ons op! 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit onderzoek scant het instrument uw ogen met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het maar liefst 1200 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt direct duidelijk is wat de precieze afwijking is door de verschillende gebieden van de pupil. We controleren uw ogen op de volgende punten:

  • Analyse van de oogcorrecties op de verschillende gebieden van uw pupil
  • Uw dag- en nachtzicht door diverse lichtomstandigheden te simuleren
  • Kijken op de verte- en nabij stand
  • Meting kanteling van uw ooglens bij het lezen voor een optimale scherpte
  • Scan van de oppervlakte van het hoornvlies om mogelijke afwijkingen op te sporen

Moeite met kijken in het donker? Nachtblind?

Wist u dat veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking 's nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De Rodenstock DNEye scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeftu altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer én 's nachts. 

Meer weten?

Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie of maak telefonsich een afspraak voor de reservelijst via 073-6441886 voor een exclusieve DNEye meting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Top