porschedesign-bril-1
porschedesign-bril-2
porschedesign-bril-3

Porsche Design brillen

Porsche Design is een stoer en toonaangevend merk voor mannen die van luxe houden. De brillen, leesbrillen en zonnebrillen zijn vooral te herkennen aan het strakke, functionele en pure design. Ook wordt er veel gebruikgemaakt van titanium, roestvrijstaal en hightech kunststof voor een optimaal draagcomfort. De luxe uitstraling van Porsche Design is ontstaan door te focussen op puurheid en decoratieve elementen achterwege te laten.

Brillen voor correctie

Het is de ontwerpers van Porsche Design gelukt een unieke collectie brillen samen te stellen. Puur design en functionaliteit zijn gecombineerd met de laatste technieken en zorgvuldig geselecteerde materialen. De brillen hebben niet alleen een luxe uitstraling, maar bieden ook een ongekend draagcomfort.

Zonnebrillen

Hoewel Porsche Design een merk is voor stoere mannen, zijn ook sterren als J-Lo en Lindsay Lohan met een Porsche Design Heritage zonnebril gespot. Niet alleen het stoere design, maar ook de kwaliteit en functionaliteit van de zonnebillen wordt geprezen. Zo maakt Porsche Design enkel gebruik van polycarbonaat glazen van de hoogste kwaliteit. Deze glazen zijn onbreekbaar, extreem krasbestendig en bieden 100% UV-bescherming.

Leesbrillen

Heeft u steeds meer moeite met het lezen van de krant of etiketten? Kies dan voor een kant-en-klare leesbril van Porsche Design. Deze beschikt over de hoogste kwaliteit, perfect vakmanschap en een uitzonderlijke stijl. Laat u verassen door de verbazingwekkende lichtheid en het comfort van de Porsche Design Reading Tool®. De leesbrillen zijn uitgerust met de kwaliteitsglazen van Rodenstock en tevens behandeld met een coating om schittering tegen te gaan. Dankzij het unieke design is de Porsche Design leesbril breukbestendig en zeer plat op te vouwen.

Bent u benieuwd naar de gehele Porsche Design collectie? Kom dan langs bij De Haas Optiek om de brillen met eigen ogen te bekijken én passen.

porsche-bril-naastTop