Zachte Lenzen

Zachte lenzen zijn erg populair. Ze wennen erg snel en zijn voor bijna iedereen geschikt. Ook wanneer je cylinders en/of een leescorrectie nodig hebt zijn er volop mogelijkheden. Op tijd vervangen is erg belangrijk om de gezondheid van je ogen in de toekomst te garanderen. Dat is de reden dat we veel werken met maand-, 2 weken-, week- of daglenzen.

(Z)achte (L)ens (P)lan

Bij ons heb je de mogelijkheid om je contactlenzen te betalen via ons ZLP. Op deze manier maken wij de beste lenzen heel betaalbaar met een maandbedrag van €11,- . Je betaalt dan totaal slechts €22,- voor een doosje siliconenhydrogel maandlenzen. Vele andere type lenzen zijn natuurlijk ook mogelijk zoals cylindrische-, multifocale- of dag en nacht lenzen (allen tegen een bescheiden meerprijs leverbaar). Natuurlijk zijn er ook de traditionele pakketten te koop zonder maandelijkse incasso. Wij hebben onlangs EXTRA VOORDEEL toegevoegd aan het ZLP. Onze abonnementshouders krijgen nu namelijk ook korting op de aanschaf van brillen (15%) en zonnebrillen (10%). De korting is onbeperkt te benutten zolang het ZLP loopt.

Nieuwsgierig?

Je kunt vijf dagen per week bij een van onze drie contactlensspecialisten terecht. Aan de hand van een proefdag en een aansluitende proefweek beoordelen wij samen met jou of het dragen van lenzen naar wens is. Deze proefperiode is gratis.