Vormstabiele Lenzen

Vormstabiele lenzen worden steeds beter. De vormstabiele lens wordt al jarenlang geprezen om het perfecte zicht. De nadelen (stofjes onder de lens) worden door de moderne lensontwerpen en materialen tot een minimum beperkt. Ook het aanmeten met behulp van een corneatopograaf maakt het mogelijk om de lens tot in de perfectie te laten passen.

(V)ormstabiele (L)ens (P)lan

Ook bij deze lenzen is het belangrijk om ze op tijd te vervangen. Daarom kun je de lenzen bij ons aanschaffen via ons VLP. De lenzen kosten dan €129,- inclusief aanmeten en nazorg. Daarna betaal je €9,- per maand via een automatische incasso. De lenzen kosten je in het vervolg slechts €29,50 per stuk. Lenzen met cylinders en /of leessterktes zijn ook mogelijk tegen een meerprijs. Als je de lenzen jaarlijks vervangt, ben je verzekerd van jarenlang plezierig en gezond lensdragen. Ook bij verlies of breuk betaal je slechts €29,50. Naast het VLP hebben wij ook nog de traditionele betalingsmethode. Wij hebben onlangs EXTRA VOORDEEL toegevoegd aan het VLP. Onze abonnementshouders krijgen namelijk nu ook korting op de aanschaf van brillen (15%) en zonnebrillen(10%). De korting is onbeperkt te benutten zolang het VLP loopt.

Nieuwsgierig?

Onze specialisten informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Naar aanleiding van een proefpassing bepalen we of de lenzen voor jou geschikt zijn. Deze proefpassing is gratis.