Onze gezichten

Wij helpen u graag

Walter

opticien / contactlensspecialist

Ik richtte samen met mijn vrouw Mechyd in 1993 "De Haas Opticien" op en sta nog dagelijks als opticien en contactlensspecialist in de winkel. "De merken die mij momenteel het meest fascineren zijn "Persol" en "Oakley". Verder besteed ik veel tijd aan het promoten van De Haas Opticien en aan het ontwikkelen van onze klantvriendelijke concepten." Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Mechyd

opticien en administratief medewerkster

Mechyd is ook eigenaresse en oprichtster van "De Haas Opticien". Ze heeft als opticien jarenlang meegeholpen in de winkel en daarmee "De Haas Opticien" mede gemaakt tot wat het nu is. Momenteel werkt Mechyd als stuwende kracht op de achtergrond en is weer regelmatig op vrijdag in de winkel aanwezig.

Marleen

opticien / contactlensspecialiste

Marleen is gediplomeerd opticien en contactlensspecialiste en alweer 5 jaar werkzaam bij De Haas Opticien. Op alle gebieden binnen het vak kan zij de klant vakkundig adviseren. Momenteel is een rond model van 'Etnia Barcelona" haar favoriete model als gewone bril. Ze draagt hem dan ook met heel veel plezier. Marleen is alle dagen aanwezig.

Floris

Teammanager

Na circa 10 jaar te hebben rondgezworven in de optiekbranche is deze opticien weer sinds 2010 terug op het oude nest. Zijn ervaring weet hij nu gelukkig weer voor ons in te zetten. Floris beleeft het meeste plezier aan een prettig klantcontact en het geven van advies van A tot Z. Het brillenmerk 'Braun Classics" spreekt hem erg aan omdat de modellen ontworpen zijn met een knipoog naar het verleden. Hij draagt zelf een schitterend exemplaar uit deze collectie. Floris is dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

Renate

Opticien/Contactlensspecialist i.o.

Sinds 2014 is Renate bij ons in dienst. Zij is gediplomeerd opticien en gaat naar school voor de opleiding van contactlensspecialiste die zij in 2016 zal afronden. Zij draagt hier een bril van Dolce&Gabanna, geïnspireerd op de Italiaanse bloemenriviera. Renate is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Gerwine

opticien

Gerwine heeft de optiek in haar vingers. Als opticien gaat ze uiterst precies te werk en adviseert de klant in alle rust wat de beste keuzes zijn. Dit geldt zowel voor een advies over monturen als over de vele verschillende brillenglazen. Van het topmerk 'Lindberg' weet zij de klant alles te vertellen. Gerwine is op woensdag aanwezig.

Mark

Opticien

Sinds april 2013 bij ons in dienst als opticien (i.o.). Daarvoor kenden wij Mark al als een enthousiaste klant. Zijn gevoel voor mode en de winkeluitstraling zijn een ware aanvulling. De monturen van "Persol" , waarvan hijzelf een exemplaar draagt spreken hem heel erg aan vanwege de gebruikte kleuren en materialen. Mark werkt op dinsdag, woensdag vrijdag en zaterdag.